Lili Sandu a trecut prin relații toxice înainte de a-l cunoaște pe Silviu Tolu: "Am făcut terapie trei ani"


În cadrul emisiunii Vorbește Lumea, Lili Sandu a abordat subiectul relațiilor toxice, împreună cu colegii ei, și a vorbit despre relațiile din trecutul ei, înainte de a-l cunoaște pe Silviu Tolu, actualul partener.


Prezentatoare TV a mărturisit că a trecut prin relații toxice înainte de a-l cunoaște pe tatăl copilului ei, motiv pentru care a făcut trei ani de terapie.

Deși în prezent duce o viață fericita, fiind împlinită atât din punct de vedere profesional, cât și personal, Lili Sandu a recunoscut că viața să sentimentală nu a fost intodeauna roz. Înainte de a-l cunoaște pe Silviu Tolu, cel care a făcut-o mama unui băiețel, Lili Sandu a avut parte de relații toxice cu foștii iubit. Aceasta a povestit în cadrul emisiunii cum a fost nevoia să facă terapie timp de trei ani, după ce a descoperit ceva compromițător în laptopul unui fost iubit.

Vorbind despre posesivitate și gelozie, Lili Sandu a dezvăluit că obișnuia să fie extrem de posesivă în fostele relații amoroase, problema ce a dus la destrămarea acestora. Povestind despre una dintre fostele relații, vedeta și-a amintit cum s-a uitat în laptopul unui fost iubit și a descoperit o informație neplăcută, peste care a trecut doar cu ajutorul terapiei.

„Eu am fost extrem de posesivă, cu ani în urmă. Mi-am învățat lecția. Ultima trăsnaie pe care am făcut-o, m-am uitat într-un laptop și după asta a trebuit să fac trei ani de terapie. Știi cum e? Ce nu știi nu te omoară. Dar experiența, vârsta, independența că femeia, îți dai mai multă încredere în tine și cumva te relaxează. N-a fost bine. Stătea laptopul ăla acolo și eu nu m-am uitat niciodată. Culmea, că avea parolă și văd că trece cățelul. Și s-a deschis. Dacă nu se deschidea, era mai bine. Parola lui Silviu nu o știu".

Sursă foto: Instagram

Vezi și:

  • Lili Sandu a trecut prin relații toxice înainte de a-l cunoaște pe Silviu Tolu: Am făcut terapie trei ani

related posts

Modifică setările cookies