Lili Sandu, copleșită de viața de mamă. Artista a început să plângă într-un InstaStory


Să fii mamă nu este ușor, mai ales în primii ani de viață ai copilului, când este dependent în totalitate de tine. 


Lili Sandu a devenit mamă în 2020, iar Thomas Jay a fost un copil mult așteptat de vedetă. Însă, cum i se întâmplă fiecărei mame la un moment dat, mai sunt și momente grele. 

Vedeta le-a dezvăluit fanilor săi de pe Instagram că nu trece printr-o perioadă foarte bună și că își face griji că nu este un părinte suficient de bun. Lili Sandu se confruntă cu o situație nouă: Thomas Jay nu vrea să mai doarmă singur și, de asemenea, cere să fie alăptat de patru- cinci ori pe noapte. Vedeta se simte epuizată și a început chiar să plângă într-un InstaStory. 

Nu știu ce se întâmplă. Are un an și o lună. Nu mai vrea să doarmă la el în pat, sub nicio formă. Se trezește de 4-5 ori pe seară ca să-l alăptez. Îmi iubesc copilul, nu pot să vă spun în cuvinte cât, dar în același timp sănătatea mea mintală este foarte importantă. Aș vrea să fiu îndrumată și să înțarc treptat. Am intrat așa, din cauza lipsei de somn și a oboselii, într-un burn out, e destul de dificil pentru mine. Sunt foarte irascibilă. Cred că un copil are nevoie de o mamă echilibrată, liniștită, calmă. Este foarte important ca mama să aibă grijă de ea. Am ajuns într-o stare de ușoară bipolaritate. Nu mă plâng, dar este foarte greu. Până la 1 an ne-am ocupat non-stop de Thomas, dar acum am înțeles că e nevoie de ajutor. Am tot felul de stări și încerc să mi le țin sub control, mă rog, e și normal, sunt și hormonii care nu-mi dau pace în ultima perioadă. Am avut o stare foarte ciudată și mă gândeam dacă e bine ceea ce fac, că poate nu trebuie să gândesc așa, poate nu sunt îndeajuns de bună ca mamă să mă gândesc că nu vreau să-l mai alăptez ca să nu se mai trezească noaptea”, a spus vedeta cu ochii în lacrimi. 

  • Lili Sandu, copleșită de viața de mamă. Artista a început să plângă într-un InstaStory

related posts

Modifică setările cookies