Lili Sandu și Silviu Țolu, pentru prima dată la mare cu băiețelul lor. Fanii au fost cuceriți de imaginile cu Thomas Jay


Lili Sandu (41 de ani) și Silviu Țolu (29 de ani) formează unul dintre cele mai urmărite cupluri din online-ul românesc. De când s-a născut băiețelul lor, Thomas Jay, cei doi împărtășesc fiecare moment important din viața lui cu fanii de pe Instagram. 


De Paști, tânăra familie a sărbătorit pe litoralul românesc, în stațiunea Olimp, la un resort căutat de vedete. Lili Sandu a născut pe 10 august 2020, așa că Thomas Jay are acum aproape 9 luni. Imaginile cu el, dar și filmările în care gângurește stârnesc imediat mii de aprecieri și zeci de comentarii din parte urmăritorilor. 

”Parinti fericiți si iubirea se simte in aer. Aveti o superbitate de băiețel sa va TRĂIASCĂ fericit si sanatos”, ”Nustiu ce va fi baitelul tau cand va creste mare, cantaret sau manechin, dar un singur lucru stiu sigur ca va fi frumos”, ”Hristos a înviat! haios cu piciorușele goale!... original”, ”Frumosi mai sunteti”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor. 

TJ este un băiețel adorabil, care a moștenit cele mai frumoase trăsături de la părinții lui. (vezi mai multe imagini în galeria foto)

 

Sursă foto: Instagram/ lilisandu_official

Vezi și: Paprikaș cu pui și balmoș

 

  • Lili Sandu și Silviu Țolu, pentru prima dată la mare cu băiețelul lor. Fanii au fost cuceriți de imaginile cu Thomas Jay

related posts

Modifică setările cookies