Lili Sandu și Silviu Țolu și-au creștinat băiețelul! Cum s-a îmbrăcat vedeta la botez


Bucurie mare în familia frumoasei Lili Sandu! Actrița și partenerul ei, Silviu Țolu, și-au botezat băiețelul, în weekend, în cadrul unei ceremonii restrânse. 


Lili Sandu (41 de ani) și Silviu Țolu (29 de ani) trăiesc cea mai fericită perioadă din viața lor, după ce în luna august au devenit părinții unui băiețel. În weekend, cei doi au organizat botezul micuțului Thomas Jay.

Băiețelul a fost creștinat în cadrul unei ceremonii restrânse, având în vedere contextul epidemiologic actual. Emoționată, mămica Lili Sandu a împărtășit în această zi specială câteva gânduri și imagini cu fanii ei de pe Instagram.

Frumoasa actriță a purtat o rochie albă, cu un croi tip clepsidră și cu volane supradimensionate pe un umăr. „Câtă emoție și câtă bucurie! Puiul nostru a fost creștinat și suntem cei mai fericiți părinți”, a scris Lili Sandu pe Instagram. Ea a postat la story și câteva filmulețe de la biserică, în care bebelușul apare în brațele nașilor. Thomas Jay a fost botezat chiar de către medical care l-a adus pe lume. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by L I L I S A N D U (@lilisandu_official) on

Mai multe imagini în galeria foto de mai jos

„O poveste frumoasă devenită realitate! Doctorul care l-a adus pe lume pe Thomas Jay, alături de Carmen soția lui, sunt părinții spirituali ai puiului nostru”, a mai spus Lili Sandu.

Fotografii: Instagram

FERMA. În Plus, episodul 27: Piștereanu și Ababei dau totul din casă! Primele reacții după eliminare

 

  • Lili Sandu și Silviu Țolu și-au creștinat băiețelul! Cum s-a îmbrăcat vedeta la botez

related posts

Modifică setările cookies