Machine Gun Kelly s-a înjunghiat din greșeală încercând să o impresioneze pe Megan Fox


De ce nu este un bărbat în stare atunci când e îndrăgostit? :) Ca un adolescent înfierbântat, Machine Gun Kelly s-a gândit că o să o cucerească definitiv pe Megan Fox dacă face un truc cu cuțite.


Dar cum nu toți bărbații stiu să arunce cu cuțitul ca Jason Momoa, Machine Gun a ajuns cu el înfipt drept în mână! 

Artistul a povestit că bunul lui prieten, Travis Barker de la Blink-182, i-a făcut cadou un cuțit special, personalizat cu ceva de pe noul album. Vrând să “se dea mare” în fața lui Megan Fox a ajuns să și-l înfigă în mână.

“L-am aruncat și s-a întors fix în mâna mea. Vezi cicatricea asta? O am de atunci. Știi trucul ăla, în care arunci cuțitul și apoi trebuie să îl prinzi?”, a spus Machine în emisiunea lui Jimmy Fallon. 

Întâmplarea s-a petrecut în 2020. “M-am uitat la Megan și i-am zis. “Fii atentă!”, dar apoi am înghițit în sec. A doua zi, imediat cum a plecat, am sunat pe cineva: “Am nevoie de copci urgent!”.

Megan Fox și Machine Gun Kelly sunt foarte deschiși când vine vorba despre relația lor și oferă cele mai picante detalii. 

Cum a decurs primul moment în care s-au întâlnit? “Cel mai ciudat lucru s-a întâmplat. Nu ne-am văzut reciproc cu adevărat la început. Nu îmi amintesc chipul lui. Îmi amintesc doar această creatură înaltă, blondă, cu înfățișare de fantomă… M-am uitat în sus la el și i-am zis: “Miroși a ‘iarbă’. El s-a uitat în jos la mine și a răspuns: ‘Eu sunt iarba’. Apoi jur că a dispărut în neant”, a povestit Megan Fox.

La prima lor întalnire, Megan Fox era încă soția lui Brian Austin Green. Cei doi au împreună trei băieți, iar Machine Gun Kelly are o fetiță de 13 ani dintr-o relație anterioară.

 

“Aceasta este o relație foarte intensă”, a mai spus Megan Fox, fiind completată de Machine Gun: “Cu noi este extaz și agonie. Nu vreau să creadă lumea că relația noastră este perfectă. Nu am zis degeaba că este cea mai întunecată poveste”.

Machine Gun Kelly a mărturisit că era pregătit să moară înainte să o întâlnească pe Megan Fox. “Mă doare sufletul că mi-am irosit 30 de ani de viață fără să am vreo dorință. Frate, eram gata să mor. Eram împăcat cu asta. Am făcut muzică, asta e bine. Fiica mea este cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat, ea vă ajunge mai bine că mine”, a mărturisit Machine Gun.

 

  • Machine Gun Kelly s-a înjunghiat din greșeală încercând să o impresioneze pe Megan Fox

related posts

Modifică setările cookies