Despărțire total neașteptată: Megan Fox a șters toate pozele cu Machine Gun Kelly și lasă să se înțeleagă că nu mai sunt un cuplu


Erau practic de nedespărțit și își jurau iubire veșnică cu orice ocazie, dar lucrurile par că au luat o întorsătură neașteptată. Megan Fox lasă să se înțeleagă că l-a “șters” pe Machine Gun Kelly nu doar de pe Instagram, ci și din viața ei.


Deși nu au confirmat despărțirea, gesturile lui Megan Fox sugerează, într-un fel, că ea și Machine Gun Kelly nu mai formează un cuplu. Cei doi erau logodiți și urmau să se căsătorească. Nimic nu prevedea aceasta despărțire neașteptată, mai ales că au fost văzuți împreună de curând. 

 

Megan a șters toate postările cu logodnicul ei de pe Instagram, a dat unfollow tuturor din lista ei, în prezent urmărind doar 3 persoane. Un alt indiciu că s-au despărțit este că Megan Fox i-a dat follow marelui rival al lui Machine Gun Kelly, Eminem.

Ultima postare a vedetei, înainte să își șteargă definitiv contul de pe Instagram, conține și ea mesaje cu subînțeles. Actrița a postat câteva versuri din piesa lui Beyonce, Pray You Catch Me, care vorbește despre infidelitatea lui Jay Z. Astfel, Megan Fox ar sugera că Machine Gun Kelly ar fi înșelat-o. “Poți gusta infidelitatea/Se simte în respirația ta” -  este versul postat de Megan Fox.

Ciudat este că Megan Fox și Machine Gun Kelly fuseseră văzuți împreună la o petrecere cu câteva ore înainte de postarea bizară a actriței. 

  • Despărțire total neașteptată: Megan Fox a șters toate pozele cu Machine Gun Kelly și lasă să se înțeleagă că nu mai sunt un cuplu

related posts

Modifică setările cookies