Mădălina Ghenea creează confuzie printre fani. Cum a răspuns unei cereri în căsătorie: "Îmi pare rău, sunt căsătorită!"


Mădălina Ghenea a creat confuzie printre fanii ei de pe Instagram. Vedeta a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri și a uimit pe toată lumea când a primit o cerere în căsătorie.

Tag-uri: #Madalina Ghenea

Din când în când, Mădălina Ghenea “vorbește” cu fanii ei de pe rețelele de socializare, acolo unde răspunde curiozităților acestora. Deși cei mai mulți nu au întrebări și vor doar să îi facă complimente, sunt și fani care vor să afle mai multe despre Mădălina. Unii chiar au cerut-o în căsătorie.

“Te căsătorești cu mine?”, a întrebat-o un fan.

“Îmi pare rău, dar sunt căsătorită”, a răspuns Mădălina, spre surprinderea tuturor. Se știe că românca este într-o relație cu jucătorul de tenis bulgar Grigor Dimitrov, însă nu s-a aflat nimic despre căsătorie sau logodnă. Așa că cel ai probabil Mădălina a glumit.

Fanii au continuat subiectul însă și au întrebat-o cum ar arăta inelul de logodnă al visurilor ei. “Nu îmi pasă de inel, am primit câteva la viața mea și nu au însemnat nimic pentru mine”, a spus aceasta.

Mădălina a vorbit și despre foștii ei iubiți, când o fană a întrebat-o ce ar face în situația în care un fost iubit toxic s-ar întoarce la ea ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. “Nu îmi cataloghez foștii iubiți ca fiind toxici. I-am iubit pe toți care au făcut parte din viața mea. Poate sunt toxici pentru ei înșiși, dar nu pentru mine”.

  • Mădălina Ghenea creează confuzie printre fani. Cum a răspuns unei cereri în căsătorie: Îmi pare rău, sunt căsătorită!

related posts

Modifică setările cookies