Mădălina Ghenea, dans lasciv în lenjerie intimă. Actrița și-a arătat corpul perfect într-un clip incendiar


Imaginea perfecțiunii – așa arată Mădălina Ghenea în cel mai nou clip postat pe internet. Actrița și-a etalat corpul perfect în cea mai sexy lenjerie intimă.


Îmbrăcată doar într-o lenjerie intimă neagră din dantelă, Mădălina Ghenea a dansat seducător în fața camerei de filmat, spre încântarea fanilor ei. Vedeta și-a arătat corpul fără cusur și a primit mii de comentarii de la fani. Postarea este una publicitară, însă fanii s-au bucurat de fiecare secundă a clipului. 

“Cea mai frumoasă femeie din lume”.

“Ești o zeiță!”

“Magnifică” -  sunt doar câteva dintre complimentele fanilor.

 

Nu toți au apreciat însă acest moment… “artistic”. Unii fani i-au reproșat că s-a lăsat filmată în această ipostază. “De ce faci genul asta de clipuri când joci în filme atât de bune? Poate dacă lași ceva și imaginației, ar face bine în jobul tău”, i-a scris un fan.

Cum de arată atât de bine? Mădălina Ghenea a dezvăluit că trăiește după principiile Ayurveda.

Pentru că arată absolut spectaculos, fanii au întrebat-o mai demult pe Mădălina ce mănâncă într-o zi. Vedeta a spus că nu are rost să le spună acest lucru, pentru că ce funcționează pentru ea, ar putea să nu funcționeze pentru alții. Actrița a spus însă că urmează principiile dietei Ayurveda, al cărei fan este și Katy Perry. Katy Perry a aflat secretul vieții sănătoase, iar concluzia la care a ajuns e că totul se învârte în jurul intestinului. Potrivit sistemului medical Ayurveda, toate afecțiunile umane pleacă din intestin și sunt cauzate de cantitatea de toxine acumulată în corp de-a lungul vieții.

 Katy Perry a dezvăluit că a devenit fan al unor terapii neconvenționale indiene, pentru eliminarea toxinelor din organism, care e cheia pentru încetinirea procesului de îmbătrânire.

Ayurveda se bazează pe principiul că sănătatea pornește de la digestie și de la metabolismul corespunzător al hranei

“Ayurveda mi-a schimbat salat viața. M-a învățat că suntem toți diferiți. Ce funcționează poate mine poate să nu funcționeze pentru alții, te învață cum să îți asculți corpul”, a spus Mădălina Ghenea.

Betty Salam: „Tata era gelos pe soțul meu!”

  • Mădălina Ghenea, dans lasciv în lenjerie intimă. Actrița și-a arătat corpul perfect într-un clip incendiar

related posts

Modifică setările cookies