Mădălina Ghenea, dezvăluiri intime. Ce dietă i-a salvat viața și ce s-a întâmplat când a ieșit cu un bărbat obișnuit


Din când în când, Mădălina Ghenea le face surprize fanilor și le raspunde la întrebări pe InstaStory. De data asta admiratorii au aflat că actrița are unghii naturale, nu este bronzată artificial (nici măcar natural) și ce dietă i-a schimbat viața.


Mădălina Ghenea a fost luată la întrebări de fani pe Instagram, iar ea le-a răspuns cu placere. Vedeta a dezvăluit că a depășit perioada în care a avut probleme de sănătate și că acum este perfect sănătoasă.

Actrița le-a spus fanilor că nu are unghii cu gel sau manichiură semipermanentă, mandrindu-se cu unghiile ei naturale.

Mădălina a clarificat și culoarea pielii sale: a spus că nu este bronzată și că așa arată ea în mod natural.

 

“Ai încercat să ai un iubit obișnuit?”

Fanii au vrut să știe și dacă Mădălina Ghenea ar fi interesată să aibă un iubit “normal”, care nu e celebru. “Am încercat să ies cu tipi obișnuiți, dar devini frustrați de jobul meu, de locurile în care călătoresc, de oamenii pe care îi întâlnesc”.

La întrebarea “Mâncare, somn sau sex”, Mădălina a spus “cu siguranță mâncarea, este cel mai bun prieten al meu”.

Ayurveda, dieta care i-a schimbat viața Mădălinei Ghenea

Pentru că arată absolut spectaculos, fanii au întrebat-o pe Mădălina ce mănâncă într-o zi. Vedeta a spus că nu are rost să le spună acest lucru, pentru că ce funcționează pentru ea, ar putea să nu funcționeze pentru alții. Actrița a spus însă că urmează principiile dietei Ayurveda, al cărei fan este și Katy Perry. Katy Perry a aflat secretul vieții sănătoase, iar concluzia la care a ajuns e că totul se învârte în jurul intestinului. Potrivit sistemului medical Ayurveda, toate afecțiunile umane pleacă din intestin și sunt cauzate de cantitatea de toxine acumulată în corp de-a lungul vieții.

 Katy Perry a dezvăluit că a devenit fan al unor terapii neconvenționale indiene, pentru eliminarea toxinelor din organism, care e cheia pentru încetinirea procesului de îmbătrânire.

Ayurveda se bazează pe principiul că sănătatea pornește de la digestie și de la metabolismul corespunzător al hranei

“Ayurveda mi-a schimbat salat viața. M-a învățat că suntem toți diferiți. Ce funcționează poate mine poate să nu funcționeze pentru alții, te învață cum să îți asculți corpul”, a spus Mădălina Ghenea.

  • Mădălina Ghenea, dezvăluiri intime. Ce dietă i-a salvat viața și ce s-a întâmplat când a ieșit cu un bărbat obișnuit

related posts

Modifică setările cookies