Mădălina Ghenea, filmată într-o ipostază incredibil de sexy într-un avion privat. Imaginile care au aprins imaginația fanilor


Mădălina Ghenea se mândrește cu formele sale în cel mai nou clip postat pe internet. Românca este vedetă în nouă campanie a unui brand de lenjerie intimă, pe care îl promovează cu succes pe retelele de socializare.

Tag-uri: #Madalina Ghenea

Îmbrăcată într-o lenjerie intimă aurie, cu un sutien neîncăpător pentru formele ei generoase, Mădălina Ghenea s-a lăsat filmată într-o ipostază incendiară. Accesorizata cu o eșarfă pe cap, cu mai multe brățări cool, Madalina se mișcă senzual, într-un avion privat.

Românca este în culmea fericirii de câteva luni – aceasta este într-o relație oficială cu tenismanul bulgar Grigor Dimitrov. Cei doi au postat pe rețelele de socializare imagini în care apar în ipostaze tandre.

 

Dimitrov a mai avut, în trecut, relații cu femei celebre. Pe lista lui de cuceriri se află și Maria Sharapova și Nicole Scherzinger.

Primele zvonuri legate de o posibilă relație între Ghenea și Dimitrov au apărut timpul turneului Masters de la Madrid, când tenismenul a fost susținut din propria lojă de româncă, pe 30 aprilie.

  • Mădălina Ghenea, filmată într-o ipostază incredibil de sexy într-un avion privat. Imaginile care au aprins imaginația fanilor

related posts

Modifică setările cookies