Mădălina Ghenea, filmuleț provocator pentru fanii de pe Instagram: “Ești femeia perfectă!”


Mădălina Ghenea le-a aprins imaginația fanilor cu ultimul filmuleț postat pe Instagram, acolo unde are peste 1 milion de urmăritori. 


Superba actriță se află în Dubai, acolo unde se pregătește intens pentru pelicula “Deep Fear”. Slătineanca a primit rolul principal și va juca alături de actorul Ed Westwick, cunoscut publicului din România pentru rolul din “Gossip Girls”.

Mădălina Ghenea îi va da viață lui Naomi, proprietara unui iaht care pornește într-o călătorie pe mare pentru a se întâlni cu iubitul ei, Jackson (interpretat de Ed Westwick), în Grenada. 

Călătoria ei liniștită se va transforma însă într-un coșmar. În timpul unei furtuni, ea se întâlnește cu supraviețuitorii unui naufragiu. Aceștia se dovedesc a fi traficanți de drogri și de aici începe lupta pentru supraviețuire. 

Actrița este cazată într-un apartament la Palazzo Versace, unul dintre cele mai luxoase hoteluri din Dubai. 

“De una singură la Palazzo Versace. Mulțumesc pentru deliciul de Valentine’s Day. Cel mai rău lucru pe care l-am făcut în ultima vreme a fost să mănânc tortul ăsta. (...) Merg la somn, e o zi importantă mâine”, a scris Mădălina pe Instagram în dreptul filmulețului care a adunat peste 22.000 de vizualizări. 

În clip, senzuala Mădălina poartă un outfit super sexy. Cu o fustă mini, un top extrem de decoltat și un furou, actrița se plimbă de colo-colo prin luxosul apartament și își etalează silueta fără cusur.  

“Ești fantastică!”, “Ești femeia perfectă!”, “Divină!”, “Pun pariu că ai primit un milion de trandafiri!”, “Ai cel mai tare corp de pe planetă!”, “Ești bombă!”, “Magnifică!”, “Fără cuvinte!”, “Mădălina, ești una dintre cele mai frumoase femei din lume!”, “Feminitate și stil”, “Wow, atât de sexy!”, i-au scris fanii entuziasmați. 

Fotografii: Instagram/ Getty Images

  • Mădălina Ghenea, filmuleț provocator pentru fanii de pe Instagram: “Ești femeia perfectă!”

related posts

Modifică setările cookies