Mădălina Ghenea i-a organizat fiicei sale o petrecere de vis, cu ocazia împlinirii a 6 anișori


Mădălina Ghenea i-a organizat fetiței sale o petrecere de neuitat! Adorabila Charlotte a împlinit 6 anișori și a petrecut alături de mama și prietenii ei la un restaurant din Italia. 


Frumoasa româncă, despre care se spune că seamănă izbitor cu Sophia Loren, a ales o locație cu totul și cu totul deosebită. 

Petrecerea micuței Charlotte Eveline a avut loc la restaurantul acriței Sophia Loren din Milano și a fost inspirată din tematica serialului de succes “Wednesday”.

Mădălina a apelat la ajutorul unui organizator de evenimente din Italia, care s-a ocupat ca micuța Charlotte să aibă petrecerea la care a visat.

Nu au lipsit sutele de baloane multicolore, animatorii, candy barul și tortul cu etaj. Charlotte a fost pictată pe față în ton cu evenimentul și a purtat o rochie de prințesă. Fetița seamănă izbitor cu mama ei, iar imaginile de la party sunt grăitoare în acest sens. 

Charlotte este fiica Mădălinei Ghenea din relația cu afaceristul Matei Stratan. Micuța locuiește cu mama ei în Italia, acolo unde Mădălina este implicată în numeroase proiecte. 

Fotografii: Instagram/ Getty Images
 
  • Mădălina Ghenea i-a organizat fiicei sale o petrecere de vis, cu ocazia împlinirii a 6 anișori

related posts

Modifică setările cookies