Mădălina Ghenea, imaginea perfecțiunii! A pozat acoperită doar cu o eșarfă transparentă: "Frumoasă ca o zeiță!"


Mădălina Ghenea nu mai are nevoie de nicio prezentare! Este actrița cu care ne mândrim peste mări și țări și care face furori la fiecare apariție pe covorul roșu. 


Considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume, Mădălina Ghenea face furori și pe contul de Instagram, acolo unde are peste 1 milion de fani. 

Slătineanca a postat recent o fotografie de arhivă în care este complet goală și acoperită doar cu o eșarfă ușor transparentă. Imaginea sexy postată de Ghenea pe contul de socializare are un mesaj special. 

După masacrul din Ucraina, Mădălina și-a îndreptat gândurile către două prietene bune. Este vorba despre Vicoolya și Saida, cele cu care a și realizat ședința foto și cu care a lucrat la mai multe proiecte. 

“Îmi e dor de voi fetelor!”, a scris Mădălina Ghenea la postare, acolo unde a adăugat și hashtag-ul #Ukraine.

Mădălina a primit numeroase aprecieri de la internauți, care au complimentat-o pentru felul în care arată. 

“Zeița Ghenea!”, “Nu porți nimic pe dedesubt”, “Cum poți fi atât de perfectă?”, “Ești ceva cu totul aparte!”, “Ești Afrodita!”, “Frumoasă ca o zeiță!”, “Divină”, “Cine a mai dat zoom cât de mult a putut?”, sunt câteva dintre mesajele postate de urmăritorii Mădălinei. 

Printre cei care au comentat la postare se numără și Maye Musk, mama lui Elon Musk. Aceasta a postat două inimioare: una galbenă și una albastră, culorile drapelului ucrainean. 

În prezent, Mădălina Ghenea se află în Malta, acolo unde filmează cu Ed Westwick pentru thrillerul "Deep Fear".

Fotografii: Instagram/ Getty Images

  • Mădălina Ghenea, imaginea perfecțiunii! A pozat acoperită doar cu o eșarfă transparentă: Frumoasă ca o zeiță!

related posts

Modifică setările cookies