Mădălina Ghenea, în ipostaze incendiare după ce a atins un milion de urmăritori pe Instagram


Mădălina Ghenea este nelipsită din topul celor mai frumoase femei din lume. Superba româncă se bucură de succes și la Hollywood, iar în cel mai recent proiect în care a fost cooptată, Mădălina joacă alături de Lady Gaga și Al Pacino. 


Zilele trecute, actrița a bifat primul milion de fani pe contul de Instagram și le-a făcut o surpriză internauților. 

Slătineanca și-a ales o rochie super sexy și a pozat provocator în camera de hotel pentru fanii ei. Rochia din solzi aurii cu spatele gol i-a pus în valoare formele perfecte. 

Mai multe poze cu Mădălina Ghenea în galeria foto de mai jos

“Vreau să vă mulțumesc pentru toată susținerea. Tocmai am atins un milion de fani pe Instagram.Vă mulțumesc că mă urmăriți și că-mi arătați loialitate, bunătate și iubire chiar dacă uneori dispar de aici săptămâni întregi. Am cei mai tari fani!”, a scris Mădălina pe Instagram.

“Doamne, ce picioare!”, “De pe ce planetă vii?”, “Wow, wow, wow!”, “Mădălina ești superbă!”, “O fată de milioane”, “Zeița” – sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de fani. 

Mădălina Ghenea joacă rolul Sophiei Loren în House of Gucci

Luna trecută, Mădălina Ghenea a fost surprinsă la brațul lui Al Pacino, pe străzile din Roma. Actrița filma alături de legendarul actor pentru producția House of Gucci.

Mădălina interpretează rolul divei Sophia Loren. Scenariul filmului este scris de Roberto Bentivegna și este inspirat după cartea The House of Gucci. Cântăreața Lady Gaga joacă rolul Patriziei Reggiani, condamnată pentru asasinarea fostului său soț, Maurizio Gucci. 

Fotografii: Getty Images/ Instagram Madalina Ghenea

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans. Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro!
 
 
  • Mădălina Ghenea, în ipostaze incendiare după ce a atins un milion de urmăritori pe Instagram

related posts

Modifică setările cookies