Mădălina Ghenea, mai provocatoare ca niciodată! Românca a aprins imaginația fanilor cu cea mai recentă ședință foto


Mădălina Ghenea nu mai are nevoie de nicio prezentare! Superba româncă și-a lăsat fanii fără cuvinte cu cel mai recent shooting. 


Mădălina este imaginea brandului Yamamay, iar panourile publicitare în care apare în costum de baie au împăzit deja Italia. 

Modelul a realizat un nou shooting pentru a promova costumele de baie, iar imaginile postate pe contul de Instagram au adunat zeci de mii de like-uri. 

„1,2,3 sau 4… ce poză ai vrea să vezi pe panourile publicitare din întreaga lume? Probabil mi-am petrecut un sfert din viată sub duș, sau oricum în apă sau sub apă. Iubesc costumele de baie si mai ales pe acesta! Mulțumesc @yamamayofficial că m-ai lăsat să pun în practică ideile mele creative în această campanie la nivel mondial”, a scris Mădălina în dreptul imaginilor postate pe contul de socializare. 

Românca pozează provocator sub duș, pe o barcă, într-un costum de baie minuscul. Mădălina a postat și un filmuleț de la shooting, iar cometariile au curs valuri. 

„Mădălina, te rog, să stai în casă că ne furi bărbații. Ești prea hot”, a glumit o urmăritoare. 

„O frumusețe de femeie!”, „Cea mai frumoasă femeie din lume!”, „Amore, ești minunată!”, „Ești un vis!”, „Ești operă de artă!”, „Sublimă!”, „Ești spectacol!”, sunt doar câteva dintre comentariile postate de internauți. 

Fotografii: Instagram/ Getty Images
 
  • Mădălina Ghenea, mai provocatoare ca niciodată! Românca a aprins imaginația fanilor cu cea mai recentă ședință foto

related posts

Modifică setările cookies