Mădălina Ghenea, prânz romantic la Cannes cu noul iubit, Vito Schnabel


Fotomodelul originar din România a strălucit și la cea de 72-ediție a Festivalului de Film de la Cannes. Mădălina Ghenea a fost însoțită de actualul ei iubit, un celebru dealer de artă, milionar în dolari.


Mădălina Ghenea și Vito Schnabel au fost văzuți prima dată împreună la sfârșitul lunii martie a acestui an. Fotografii i-au surprins la plajă în St. Barts, iar Ghenea nu se mai putea dezlipi de gâtul colecționarului de artă.

Acum, ce doi au fost surprinși de fotografi luând masa de prânz la un restaurant din Cannes. După ce au mâncat, cei doi au plecat în direcții diferite. Mai mult, Mădălina Ghenea a apărut singură pe covorul roșu, nu în compania noului ei iubit.

Mădălina Ghenea și Vito Schnabel (dreapta). FOTO: Profimediaiamges.ro

Vito Schnabel (32 de ani) a făcut avere cu galeria sa de artă din Elveția, acumulând circa 10 milioane de dolari. Colecționarul și Mădălina Ghenea sunt împreună de nici două luni. Anterior, el a fost într-o relație cu actrița Amber Heard (33 de ani), fosta soție a lui Johnny Depp. 

Citește și: Oscar 2019. Mădălina Ghenea, ținută spectaculoasă la Venity Fair Oscar Party

Însă, Vito Schnabel i-a dat papucii după ce a surprins-o sărutându-se cu regizorul argentinian Andres Muschietti. Cei doi foști iubiți s-au întâlnit la Cannes, unde Amber a avut un nefericit accident vestimentarr. Rochia pe care a purtat-o în prima zi a festivalului a trădat-o, dezvăluindu-i un sân.

Amber Heard. FOTO: Profimediaimages.ro

Vito Schnabel a mai fost și cu modelul Heidi Klum (45 de ani). Cei doi s-au despărțit în septembrie 2016, după trei ani de relație.

Vezi mai jos GALERIA FOTO!

  • Mădălina Ghenea, prânz romantic la Cannes cu noul iubit, Vito Schnabel

related posts

Modifică setările cookies