Mădălina Ghenea, prima apariție oficială alături de iubitul bulgar. Românca radiază de fericire


Mădălina Ghenea și iubitul bulgar Grigor Dimitrov și-au făcut apariția împreună la un festival de film din Italia, bifând astfel prima lor ieșire oficială la un eveniment monden.

Tag-uri: #Madalina Ghenea

Actrița a fost superbă, ca de obicei, într-o rochie elegantă neagră, decoltată și cu umerii goi. Mai îndrăgostită ca niciodată, Mădălina nu și-a putut dezlipi ochii de la iubitul ei tenisman. Românca a fost toată numai un zâmbet în fața paparazzilor.

 

Deși zvonuri despre relația ei cu Dimitrov au apărut încă din luna aprilie, Mădălina Ghenea nu a vorbit până acum despre noul partener. Însă, de când și-au făcut publică relația pe Instagram, cei doi nu se mai ascund și își arată afactiunea ori de care ori au ocazia.

La Wimbledon, românca i-a fost alături și chiar a fost fotografiată sărutându-l pasional după un meci.

Dimitrov a mai avut, în trecut, relații cu femei celebre. Pe lista lui de cuceriri se află și Maria Sharapova și Nicole Scherzinger.

La începutul anului, fanii o întrebau pe Mădălina pe Instagram dacă are iubit, însă ea a ocolit răspunsul. “Ești logodită?”Ce-mi place întrebarea asta! Daca spun că sunt logodită, se speculează că sunt cu el pentru interes, dacă nu spun că nu am iubit, lumea zice că nu mă vrea nimeni. Nu vă zic adevărul, îl țîn pentru mine. Dar sunt fericită".

Fanii au insistat, dar vedeta nu a vrut să dezvăluie prea multe. Din aprilie însă Dimitrov a apărut in peisaj :) . "Persoana asta este de atâția ani în viața mea. Viața privată trebuie să rămână privată”, a spus în ianuarie Mădălina Ghenea pe InstaStory.

SURSA FOTO: GETTY IMAGES

  • Mădălina Ghenea, prima apariție oficială alături de iubitul bulgar. Românca radiază de fericire

related posts

Modifică setările cookies