Mădălina Ghenea, logodită? “Nu vreau să vă zic adevărul, dar sunt fericită!”


Din când în când, Mădălina Ghenea îi lasă pe fanii ei de pe Instagram să o întrebe lucruri personale, iar ea încearcă să le răspundă cu cât de multă răbdare poate. Curioși să afle dacă frumoasa actriță își împarte viața cu cineva, admiratorii au întrebat-o dacă este logodită.


Vedeta a ocolit răspunsul, însă a lașat să se înțeleagă că este fericita din punct de vedere sentimental.

“Ești logodită?”Ce-mi place întrebarea asta! Daca spun că sunt logodită, se speculează că sunt cu el pentru interes, dacă nu spun că nu am iubit, lumea zice că nu mă vrea nimeni. Nu vă zic adevărul, îl țin pentru mine. Dar sunt fericită". Fanii au insistat, dar vedeta nu a vrut să dezvaluie prea multe. "Persoana asta este de atâția ani în viața mea. Viața privată trebuie să rămână privată”, a spus Mădălina Ghenea pe InstaStory.

Actrița a dezvăluit că în următoarea perioadă se vă ocupa mai mult de felul în care arată. Aeasta a povestit că a găsit o sala de antrenamente pe placul ei.

“Am nevoie de sală și ca terapie. Am nevoie de un antrenament serios, militar. Când trec prin perioade complicate, am nevoie de sală să mă descarc.  De ce sunt oamenii așa de răi?”, a spus Mădălina Ghenea.

La finalul anului trecut, Mădălina Ghenea a trecut prin clipe de coșmar când a fost nevoită să fugărească un hoț pe aeroport. Aceasta i-a furat un bagaj cu lucruri personale extrem de valoroase, care ar fi costat în jur de un milion de euro.

Vedeta a fost extrem de afectată de întâmplare și le-a mărturisit fanilor ei de pe Instagram că nu a mai ieșit din casă în ultimele săptămâni. Mai mult, a suferit, a plâns și a slăbit 5 kilograme.

“Am stat închisă în casă trei săptămâni, dar promit că mă voi întoarce la normalitate. Îmi pare rău că arăt epuizată, chiar mă străduiesc să îmi revin, dar nu e ușor deloc. Am avut atacuri de panică din cauza a ceea ce mi s-a întâmplat. Sper să mă întorc la viața mea normală și să uit”, spunea de curând Mădălina Ghenea.

  • Mădălina Ghenea, logodită? “Nu vreau să vă zic adevărul, dar sunt fericită!”

related posts

Modifică setările cookies