Mădălina Ghenea va juca alături de Ed Westwick, într-un thriller despre supraviețuire


Mădălina Ghenea, o nouă lovitură la Hollywood! Slătineanca a primit rolul principal în thrillerul “Deep Fear” și va juca alături de unul dintre cei mai sexy actori de la Hollywood.


Este vorba despre Ed Westwick, cunoscut publicului din România datorită rolului din serialul “Gossip Girls”.

Filmările au loc în Caraibe, iar “Deep Fear” este descris ca un “thriller despre supraviețuire, intens și visceral”, potrivit Hollywood Reporter

Pelicula este regizată  de Marcurs Adams, iar scenariul este scris de Robert Capelli Jr. și Sophia Eptamentis. 

Mădălina Ghenea îi va da viață lui Naomi, proprietara unui iaht care pornește într-o călătorie pe mare pentru a se întâlni cu iubitul ei, Jackson (interpretat de Ed Westwick), în Grenada. 

Călătoria ei liniștită se va transforma însă într-un coșmar. În timpul unei furtuni, ea se întâlnește cu supraviețuitorii unui naufragiu. Aceștia se dovedesc a fi traficanți de drogri și de aici începe lupta pentru supraviețuire. 

“Am iubit acest personaj din momentul în care am citit scenariu. Naomi este o femeie tânără extrem de încrezătoare, plină de viaţă şi realizată. Este o onoare să joc un rol feminin principal atât de motivant. M-am distrat mult în luna în care am urmat un antrenament de scufundări, ca pregătire pentru acest rol, şi abia aştept să încep filmările alături de o echipă atât de talentată”, a declarat Mădălina Ghenea, potrivit sursei menționate mai sus. 

Românca se află în plină campanie de promovare a filmului “House of Gucci” și face furori de câteva zile pe covorul roșu. În drama care urmărește povestea dintre Paolo Gucci și soția sa, Patricia Reggiani, Ghenea interpretează rolul Sophiei Loren. 

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Tiktokjobs: Trucuri de editare

  • Mădălina Ghenea va juca alături de Ed Westwick, într-un thriller despre supraviețuire

related posts

Modifică setările cookies