Mama ca mama, dar ce bunică tânără și cool are Emily Burghelea. Cum au apărut cele două pe o rețea de socializare


Emily Burghelea are o relație extraordinară cu bunica ei, Mili. Femeia a venit tocmai de la Constanța ca să petreacă timp cu strănepoții ei. 


Emily Burghelea are o bunică tare tinerică, nici n-ai zice că distinsa doamnă are nepoți și strănepoți. Recent, Mili, bunica lui Emily, a venit la București pentru a fi alături de nepoata sa, dar și de cei doi strănepoți ai săi, Amedea și Damian.

Blondina și bunica ei au o relație excepțională, fiind bine cunoscut faptul că Mili a apărut mai des în postările lui Emily, în timp ce mama vedetei a fost destul de discretă în apariții. Întotdeauna, Emily Burghelea a precizat că bunica ei este modelul ei în viață.

În urmă cu câteva ore, vedeta a publicat o fotografie de zile mari, pe Instagram, în care apare alături de bunica sa, dar și de cei mici. Bineînțeles că Emily a postat și un mesaj emoționant pentru scumpa sa bunică, în care a dezvăluit că îi place la nebunie libertatea pe care aceasta o are, mai ales că o vizitează la București foarte des.

”Reunited! Străbunica bebelușilor a venit în vizită de la Constanța și mi se pare incredibil cât de independentă și cool este Mili, bunica mea dar și modelul meu în viață. Semănăm?”, este mesajul postat de Emily pe o rețea de socializare.

Emily Burghelea este foarte apreciată în mediul online, acolo unde are o comunitate numeroasă, care o urmărește la fiecare pas. Comentariile din partea internauților nu au întârziat să apară, mulți dintre ei au felicitat-o pe blondină pentru familia frumoasă pe care o are.

„Doamne ce imagine frumoasă. Bunica, Regina, Prințu și Prințesa. Dumnezeu să vă îmbrățișeze cu dragostea lui”, este unul dintre zecile de comentarii pe care vedeta le-a primit.

Foto: Instagram

  • Mama ca mama, dar ce bunică tânără și cool are Emily Burghelea. Cum au apărut cele două pe o rețea de socializare

related posts

Modifică setările cookies