Meseria secretă pe care a avut-o Kate Middleton în studenție. Cine a dat-o de gol: „O adevărată profesionistă”


Kate Middleton se află pe lista celor mai cunoscute femei din lume. Prezentă în familia regală britanică de mai bine de 11 ani, soția prințului William se ocupă cu numeroase activități caritabile, însă nu toată viața sa a fost atât de norocoasă.

Tag-uri: #Kate Middleton

Înainte de a deveni prințesă, Kate Middleton a practicat mai multe meserii, iar unul dintre colegii săi de atunci a dat-o de gol. Foarte puține persoane știu asta, însă viitoarea regină a Marii Britanii a muncit din greu în timpul studenției.

Unul dintre foștii ei subalterni, pe nume Cal Tomlinson, i-a povestit scriitoarei Katie Nicholl, autoarea cărții „Kate: The Future Queen”, cum era soția lui William în tinerețe. Se pare că prințesa a fost șef de punte la complexul Ocean Village Marina din Southampton

„Era o muncă istovitoare. Kate a muncit din greu, dar era o adevărată profesionistă. S-a integrat perfect, deși ieșea în evidență pentru că era foarte frumoasă. Vorbea bine, era foarte atrăgătoare și avea un aer aparte.

Era competentă și încrezătoare, dar foarte modestă. Era politicoasă și respectuoasă cu oricine interacționa cu ea. Și nu purta niciodată machiaj, era frumoasă naturală”, a spus acesta.

Kate Middleton a fost, la un moment dat, și ospătăriță, potrivit unor dezvăluiri pe care le-a făcut în anul 2019.

Sursă foto: Arhivă

  • Meseria secretă pe care a avut-o Kate Middleton în studenție. Cine a dat-o de gol: „O adevărată profesionistă”

related posts

Modifică setările cookies