Mihaela Rădulescu, despre Felix: ”Nici măcar nu reținuse cum mă cheamă, mă trecuse în telefon ”Romanian Chick”


Povești de iubire. Mihaela Rădulescu l-a cunoscut pe Felix Baumgartner atunci când i-a luat un interviu pentru PRO TV. Vedeta își amintește cum a început relația lor sentimentală. 


Mihaela Rădulescu, prezentatoarea emisiunii FERMA de la PRO TV, trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de Felix Baumgartner, pe care l-a cunoscut prima oară când i-a luat un interviu pentru PRO TV.

Citește și: Mihaela Rădulescu, despre viața la FERMA: ”Mi-am distrus 2 perechi de cizme Chanel și o rochie Balmain din cașmir”

Anul trecut, vedeta își amintea, pentru revistatango.ro, cum a fost prima lor întâlnire. 

“Eu nu visam la el în secret, nu eram îndrăgostită în taină, doar îl admiram ca sportiv. În plus, citisem despre el că este un mare Don Juan, iar eu toată viața am fugit de genul ăsta de bărbat, playboy, pentru că știu că e din start o luptă pierdută să vrei să schimbi un asemenea om. Eu nu aveam niciun plan și, ca drept dovadă că omul era într-adevăr așa cum se spunea despre el, nici nu am apucat să mă asez pe scaun sau să spun cum mă cheamă că m-a și invitat la cină, chestie care m-a iritat, mi s-a părut o golăneală, așa că am devenit mai rece, mi-am făcut interviul și atât”.

Mihaela a refuzat, așadar, să-i dea numărul ei de telefon, însă Felix a reușit să facă rost de el cu ajutorul unui terț. Doar că numărul era... greșit. 

“A doua zi, la eveniment, când erau toți oamenii adunați, el a venit glonț la mine și m-a întrebat direct de ce nu i-am răspuns la mesaje, în văzul tuturor. Mi-a smuls telefonul din mână și s-a uitat în telefonul meu să vadă dacă am primit mesajele lui, apoi mi-a arătat că mi-a scris vreo cinci mesaje și, după ce am văzut, i-am explicat că are un număr care seamănă cu al meu, dar că o cifră este greșită. Nici măcar nu reținuse cum mă cheamă, mă trecuse în telefon ”Romanian Chick”! Ăsta este Felix Baumgartner! Chiar dacă inițial m-a enervat, apoi a început să mi se pară interesant. El reacționează de multe ori instinctiv, dar, una peste alta, este un tip foarte bine educat, este foarte real”.

Mihaela și Felix sunt împreună de aproape cinci ani de zile. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FELIX BAUMGARTNER (@therealfelixbaumgartner) on

Foto: Instagram

 

Vezi și: 

 

 


  • Mihaela Rădulescu, despre Felix: ”Nici măcar nu reținuse cum mă cheamă, mă trecuse în telefon ”Romanian Chick”

related posts

Modifică setările cookies