Moment emoționant cu Andreea Marin și fiul său vitreg, Radu Ștefan Bănică


Chiar dacă nu mai locuiesc împreună și „Zâna“ și-a refăcut viața după divorțul de Ștefan Bănică, ea a rămas apropiată de băiatul cel mare al fostului soț.


Dacă mai erau cârcotași care să bârfească pe seama relației dintre Andreea Marin și Radu Ștefan Bănică, fiul cel mare al lui Ștefan Bănică jr., acum chiar nu mai au motive să o facă. Cei doi au apărut din nou împreună în public și au oferit audienței un moment sensibil, ca între doi veritabili membri ai aceleiași familii.

După ce, în urmă cu câteva săptămâni, Andreea Marin s-a fotografiat alături de fiica sa și de Radu Ștefan Bănică, la cafeneaua lui din centrul Capitalei, acum vedeta de televiziune a apărut pe aceeași scenă alături de fiul său vitreg, în cadrul unuia dintre cele mai importante evenimente de peste an, organizate de fundația sa, Prețuiește Viața: gala Atipic Beauty. Un eveniment caritabil, cu 12 modele în scaune rulante însoțite de 12 vedete, menit să atragă atenția asupra necesităților celor țintuiți în scaune rulante și a lecțiilor pe care aceștia ni le oferă trăindu-și viața cu demnitate, putere și chiar creativitate.

La fel de emoționați amândoi, Andreea Marin, amfitrioana Galei, și Radu Ștefan Bănică au deschis eveniment social umanitar, aflat la cea de-a XVII-a ediție. Fiul lui Ștefan Bănică jr. a avut un dublu rol, de actor, dar și de model, după ce, în 2019, a participat doar în calitate de invitat, în public. La un moment dat, emoțiile și-au spus cuvântul și s-au îmbrățișat pe scenă.

Andreea Marin i-a avut alături la eveniment și pe fiica ei, Violeta, și pe partenerul ei de viață, Adrian Brâncoveanu, care s-au numărat printre cele 1.000 de persoane care au participat la Gala Atipic Beauty.

FOTO: pagina oficială

  • Moment emoționant cu Andreea Marin și fiul său vitreg, Radu Ștefan Bănică

related posts

Modifică setările cookies