O femeie din Canada, șocată de ceea ce a găsit într-un Airbnb: "Ne-am speriat și am sunat la poliție"


O femeie a rămas șocată de ceea ce a găsit în Airbnb-ul pe care l-a închiriat. Aceasta a filmat întâmplarea și a publicat un clip pe TikTok pentru a-i atenționa și pe alți oameni care folosesc platforma de închiriat locuințe.


O femeie pe nume Kennedy, din Canada, a închiriat un Airbnb împreună cu alti 14 prieteni pentru a sărbători ziua de naștere a unuia dintre aceștia. În a doua zi a șederii lor, una dintre persoane s-a simțit inconfortabil, ca și cum ar fi fost privită și s-a gândit că locuință ar putea avea camere de luat vedere ascunse.

Kennedy nu a luat-o în seama pe prietena sa, însă, ulterior, aceasta a luat la percheziționat casa și a găsit o cameră de luat vederi ascunsă într-o priza care era îndreptată spre duș. Kennedy a explicat toată inamplarea pe TikTok și a descris cum prietena ei a găsit camera ascunsă.

@kennedyallegedly Thank you Tiktok for saving the day #airbnb #stalker #hiddencameras #creepy ♬ original sound - kennedy

"În primul rând, priza nu funcționa, nu puteai să conectezi nimic la ea. Și apoi cea de jos, uite ce cameră de luat vederi! Ne-am speriat și am sunat la poliție. Eram personal jenată din cauza lucrurilor absolut atroce pe care le făceam în acea baie cu o seară înainte. Am ieșit din casă, iar polițiștii au percheziționat locul și au recuperat camera și au trimis-o la analiză".

La finalul clipului, Kennedy i-a încurajat pe utilizatorii să verifice prizele Airbnb-urilor pe care le închiriază, pentru a nu se trezi cu aceeași surpriză.

Sursă foto: Tiktok

related posts

Modifică setările cookies