O fetiță de 5 ani a devenit vedetă pe TikTok după ce a fost filmată în timp ce își machia mama


Când un copil de 5 ani pune mâna pe o trusă de machiaje, rezultatul nu este spectaculos, ci mai degrabă amuzant. Nu este cazul lui Kassie, o fetiță de cinci ani care știe să folosească produsele de make up ca o adevărată profesionistă.


Mai multe clipuri video cu fetița de 5 ani și mama sa au ajuns virale pe TikTok și au primit milioane de aprecieri și comentarii. Kassie, copila foarte talentată care le dă clasă multor make-up artiști, a fost filmată de mama sa în timp ce o machiază, iar rezultatele sunt de-a dreptul spectaculoase.

Fascinant este că fetița de doar 5 ani nu face machiaje obișnuite, ci unele extrem de complexe într-un timp record, lucru pe care multe femei nu reușesc să îl facă nici după ani de exersare.

Mama lui Kassie este make-up artist de profesie, iar fetița a moștenit pasiunea, dar și abilitățile incredibile de la ea. Iată câteva clipuri video cu cele două care au făcut înconjurul internetului:

@makeupbyshab She wanted to create a golden godess look, how did @official_kassiem do? ????#fyp #foryoupage #makeup #makeuptutorial #tiktokmakeup ♬ RIHANNA x SEAN PAUL x MR VEGAS mashup by K D - Kevindaveprod

Sursă foto: TikTok

  • O fetiță de 5 ani a devenit vedetă pe TikTok după ce a fost filmată în timp ce își machia mama

related posts

Modifică setările cookies