O tânără a dezvăluit pe TikTok cum a ajuns să aibă o soră mai mică. Secretul ei, păstrat 25 de ani


O tânără care pe TikTok își spune Keely le-a mărturisit părinților că ea este motivul pentru care azi are o soră mai mică. După 25 de ani în care a păstrat secretul, femeia a recunoscut complotul care a dus la sarcina neașteptată a mamei sale.


Aproape 7 milioane de oameni au văzut pe TikTok o dezvăluire incredibilă făcută de Keely, o tânără din SUA. De ziua surorii ei mai mici, Sam, Keely a decis că a momentul ca părinții să afle cel mai ascuns secret al ei.

Mamă, este atât de jenant. Îmi pare atât de rău”, și-a început femeia dezvăluirea. 

Ea a povestit că motivul pentru care azi are o soră mai mică i se datorează în proporție covârșitoare, iar explicația este șocantă. Când era mică, ea a sesizat pe noptiera părinților un pachet de prezervative. Nu știa ce sunt, însă o prietenă de-ale sale i-a explicat la ce folosesc.

La vremea respectivă, părinții ei se fereau de o nouă sarcină, așa că au folosit cea mai recomandată formă de protecție. Însă, n-a fost destul.

Era un pachet strălucitor pe noptieră, iar ea (prietena ei – n.red.) mi-a spus ce este și la ce se folosește. Și mai era un ac de cusut lângă pachet... iar eu și prietena mea am făcut multe găuri în acel pachet. Șase luni mai târziu, mama mi-a spus că este însărcinată, iar eu eram atât de fericită”, a dezvăluit tânăra pe TikTok.

@mama__kee @Sam Myrick I’m sort of responsible for your existence. #sister #fyp #sorrynotsorry ♬ original sound - ????????Keely????????

Keely și-a amintit că ani la rând mama ei s-a întrebat cum a fost posibil să rămână însărcinată, de vreme ce ea s-a protejat. 

Internauții au rămas șocați de dezvăluirea femeii, iar unii au considerat că aceasta e o experiență de viață pe care să o duci cu tine în mormânt, nu să o faci publică.

Fotografii: @mama__kee

Vezi și VIDEO: 

  • O tânără a dezvăluit pe TikTok cum a ajuns să aibă o soră mai mică. Secretul ei, păstrat 25 de ani

related posts

Modifică setările cookies