Oana Roman, din nou sub lupa fanilor. După ce au acuzat-o că a inventat numărul kilogramelor pierdute, acum o ceartă din nou


Oana Roman este una o femeie asumată, mereu a fost mândră de formele sale indiferent de numărul de kilograme, iar de fiecare dată a fost apreciată pentru că a știut să-și pună trupul în valoare în ciuda formelor voluptoase.


De anul trecut și până acum, vedeta a slăbit considerabil, iar acest lucru este vizibil cu ochiul liber. Mulți au fost însă la îndoială că a slăbit, mai mult decât atât, o și acuză că își editează fotografiile pe care le publică pe rețelele de socializare.

Așa s-a întâmplat și cu cea mai recentă imagine pe care Oana a publicat-o pe contul de Instagram. Îmbrăcată într-o rochie vaporoasă, de un albastru electrizant, Oana pare că este mult mai încrezătoare în forțele sale și pozează destul de sexy.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Summer vibes #mystyle #myway #mylife #mioboutiquebyoanaroman

A post shared by oana roman (@oanaromanelisei) on

Nu de aceeași părere au fost și câțiva fani care i-au spus că își editează pozele, dar nici replica Oanei nu a întârziat să apară. Aceasta le-a spus că nu a făcut acest lucru, ba mai mult decât atât, că nu a facut-o niciodată.

Sursă foto: Instagram

  • Oana Roman, din nou sub lupa fanilor. După ce au acuzat-o că a inventat numărul kilogramelor pierdute, acum o ceartă din nou

related posts

Modifică setările cookies