Oana Roman și Marius Elisei se înțeleg mai bine după divorț. Au dormit în același pat


E clar că Oana Roman și Marius Elisei au găsit mai multe lucruri care îi leagă, decât lucruri care îi despart. Cei doi par a se înțelege mai bine de când au divorțat, iar fiica lor i-a dat de gol că au dormit din nou în același pat. 


Oana Roman și Marius Elisei își refac relația risipită la sfârșitul anului trecut. Cei doi s-au apropiat din ce în ce mai mult în ultimele săptămâni, iar acum au ajuns să doarmă din nou împreună.

Fiica lor de doar 6 ani, Isabela, i-a dat de gol într-un insta story al mamei sale.

Aseară am chirăit ca să-l trezesc pe tati de lângă mami, ca să doarmă cu mine. Că mi-a promis. A adormit lângă tine, și după aia am chirăit ca să vină lângă mine”, a spus fetița pe Instagram.

Însă, Oana Roman nu ar fi scăpat această informație în public dacă n-ar fi vrut ca lumea să știe că relația cu Marius Elisei este din ce în ce mai bună.

 

Oana Roman și fiica ei au fost împreună în vacanță în Franța, după care au dat o fugă pe Litoralul românesc. Marius Elisei a fost cu ele și le-a oferit fanilor dovada că lucrurile revin la normal în relația cu Oana.

Cei doi s-au ținut de mână în timp ce el conducea și s-au sărutat cu foc la mare.

Deși au divorțat în februarie, au păstrat o relație bună de dragul fetiței lor. Dar, se pare că mai au și alte sentimente unul pentru celălalt.

Fotografii: Alexandra Lazar Art Creator/@oanaromanelisei

Vezi și VIDEO:

  • Oana Roman și Marius Elisei se înțeleg mai bine după divorț. Au dormit în același pat

related posts

Modifică setările cookies