Oana Zăvoranu o atacă pe Adelina Pestrițu: „L-a vândut pe Vârciulică pentru 1.500 de euro”


Nu doar o dată, Oana Zăvoran și Adelina Pestrițu s-au certat în mediul online, iar zilele trecute fosta soție a lui Pepe a lansat un nou atac dur la adresa fostei soții a lui Liviu Vârciu.


Potrivit jurnaliștilor de la Cancan, Oana Zăvoranu nu s-a putut abține și a spus că nu înțelege cine este Adelina Pestrițu și de ce a devenit atât de cunoscută.

„Cine este, măi, fetișoara asta? Este practic o fetișoară care acum 6-7 ani a venit timid de pe boxe, l-a hohălit pe Vârciu, ba îl iubea, ba nu-l iubea. După o poveste de dragoste sau căsătorie sau așa mai departe, s-a dus și l-a vândut pe Vârciu după cum relatează și presa de la vremea respectivă, acum 5-6 ani. Habar n-am, că nu urmăresc. L-a vândut pe Vârciulică pentru 1.500 de euro la un post de televiziune, habar n-am. Din 1.500 de euro și-a luat o gentuță, că ea își dorea de când era ea la Câmpulung Muscel, era fiartă pe gentuță”, a spus Oana Zăvoranu, potrivit sursei citate.

Vezi și: Sunt celebru, scoate-mă de aici! - Primele imagini din junglă: Ce se va întâmpla în cel mai așteptat show al toamnei

  • Oana Zăvoranu o atacă pe Adelina Pestrițu: „L-a vândut pe Vârciulică pentru 1.500 de euro”

related posts

Modifică setările cookies