Otniela, apariție sexy într-o ținută fără sutien. Ce comentariu i-a scris Mihaela Rădulescu


Otniela Sandu a făcut furori, anul trecut, în emisiunea Ferma. De atunci, popularitatea ei pe rețelele sociale a crescut considerabil, iar fanii se întrec în comentarii, când tânăra publică poze incendiare.


De obicei, Otniela este mai discretă și pozează mai mult în ținute sport. De această dată însă tânăra și-a impresionat admiratorii cu o ținută în care nu poartă sutien. Ea a ales un costum roșu cu paiete, lăsând la vedere decolteul generos. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Otniela Sandu (@otniela)

Imaginea a adunat rapid peste 10.000 de like-uri, dar și zeci de comentarii. Printre vedetele care i-au apreciat îndrăzneala a fost și Mihaela Rădulescu, prezentatoarea show-ului Ferma. Orășeni vs săteni. Ea a scris: ”Daaaa” și i-a lăsat o inimă roșie în dreptul postării. Alți admiratori i-au lăudat silueta atletică: ”Dacă te încordai se vedeau pătrățele”, ”Ai un corp superb”, ”Mamă ce bine arăți și ce sexy, topești inimile tuturor bărbaților”. 

Otniela Sandu este un make-up artist talentat, dar pe lângă această pasiune și-a încercat norocul în show-uri TV de succes, precum ”Ferma. Un nou început” și ”Supraviețuitorul” de la Pro TV. În prezent, Otniela face parte din distribuția serialului DM, difuzat pe Youtube, unde interpretează rolul unei eleve. 

 
Sursă foto: Instagram otniela
 
Vezi și: 
 
  • Otniela, apariție sexy într-o ținută fără sutien. Ce comentariu i-a scris Mihaela Rădulescu

related posts

Modifică setările cookies