Paula Seling, concert caritabil la Spitalul Marie Curie. Ce mesaje a primit din partea fanilor


Paula Seling se află printre artiștii care se implică în multe campanii caritabile. De această dată, ea a susținut un concert adresat micilor pacienţi și părinţilor lor, precum şi cadrelor medicale, în cadrul unui eveniment organizat de Asociaţia "Dăruieşte Viaţă".


Cântăreaţa Paula Seling a cântat, duminică, 6 decembrie, în curtea Spitalului Marie Curie din București. 

Cadoul meu de Crăciun este bucuria pe care le-o pot oferi lor : copiilor de la Marie Curie, părinților, cadrelor medicale și, de ce nu, unui trecător oarecare. Voi fi acolo, în curtea spitalului, alături de Dăruiește Viață, mâine, în prima duminica a lui Decembre. De altfel, am decis să îmi donez ziua de naștere pentru această organizație!”, a scris Paula pe pagina ei de facebook, înainte de eveniment. Cântăreața va împlini 42 de ani chiar în ziua de Crăciun, fiind născută pe 25 decembrie 1978. 

"Vă transmit toată căldura din inima mea, bucurându-mă că am ocazia să împart din cântecele mele sufletelor dumneavoastră. Eu trebuie să vă mulţumesc pentru ocazia pe care mi-aţi oferit-o şi sper din sufletul meu că muzica pe care v-o transmit, câteva colinde pe care m-am gândit să vi le cânt să vă lumineze inima şi ziua aceasta frumoasă", a spus Paula Seling în cadrul evenimentului. 

Fanii i-au transmis sute de mesaje de felicitare pentru această inițiativă, pe pagina asociației ”Dăruiește Viața”: 

”Paula este o minune pentru România. Un înger de fată. Ce voce minunata!”, ”Emotionant! Felicitari!”, ”O inițiativă minunată, o bucurie imensă pentru acei copilași bolnavi!”, ”Mulțumesc, Paula Seling. Respect pentru acest gest!” ”Frumoasă inițiativă! Felicitări Paula Seling”, i-au scris admiratorii. 
 
 
 
Sursă foto: Facebook Dăruiește Viața
  • Paula Seling, concert caritabil la Spitalul Marie Curie. Ce mesaje a primit din partea fanilor

related posts

Modifică setările cookies