Poveşti de iubire - Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur. Dana: " Înainte de Dragoş, îmi era frică de orice!”


Au deja peste 13 ani de căsnicie, dar pentru ei e număr cu noroc. Cu noroc şi cu multă, foarte multă iubire!


S-au cunoscut la un casting şi a fost dragoste la prima vedere. Într-un interviu VIVA, Dragos vorbea despre soţia lui în cel mai frumos mod: „ Când am cunoscut-o, nici n-am stat să mă gândesc ce îmi place la ea. Noi ne-am văzut şi după câteva zile ne-am hotărât să ne căsătorim. Mi-a plăcut tot la ea. Mi-au plăcut ochii, mi-a plăcut aura pe care o avea în jurul ei, mi-a plăcut faptul că puteam să stăm să vorbim ore întregi.”

Nunta a fost una atipică: a ţinut trei zile şi trei nopţi, s-a organizat la Bran, cu proţap şi foc de tabără, iar mirii au fost îmbrăcaţi în haine obisnuite. Dana încă mai are tricoul de la nuntă şi spune că uneori doarme în el. 
 
Întrebată de revista FEMEIA despre Dragoş, Dana a răspuns: “Abia după ce l-am cunoscut pe Dragoș, am înțeles că nu trebuie să fiu ca baba cu drobul de sare. Înainte, îmi era frică de orice. De la el am învățat să mă confrunt cu o situație în momentul în care se-ntâmplă, nu să mă consum un an pentru ceva care să nu se întâmple niciodată."

Azi, cei doi au trei copii minunaţi, dintre care unul adoptat, se implică în acţiuni caritabile, petrec cât mai mult timp în natură, au locuit inclusiv în Amsterdam şi în Irlanda şi consideră că ce e cu adevărat important e chiar...iubirea. 

FOTO: FACEBOOK

related posts

Modifică setările cookies