Povești de iubire - Viviana Sposub și George Burcea: "Chiar mă văd măritată! Vreau cinci copii!"


S-au întâlnit la Ferma, s-au apropiat în momente dificile pentru amândoi și toată țara a fost martoră la momentul în care s-au îndrăgostit. 
 

 


Despre ce i-a legat, George Burcea povestea chiar în Ferma - În plus
 
'Asta mi-a plăcut cel mai mult în ceea ce privește legătura cu Viviana, pentru că nu a fost nimic sexual de la început (…). Între noi s-au petrecut lucrurile atât de natural timp de o lună de zile, încât am lăsat cumva amândoi sentimentele să iasă și să vedem părțile bune în celălalt. Și să acumulăm energie, dragoste, sentimente și tot ce vreți voi. Mi-a fost destul de greu fără ea și cred că și ei i-a fost foarte greu."
 
 
 
Din momentul în care au ieșit însă din Fermă povestea a devenit mult mai persoanlă, iar cu publicul împărtășesc numai ce vor ei. Deși Viaviana e destul de sinceră:
 
„Cum mi-am întâlnit sufletul pereche într-un reality show la televizor? Eu chiar mă văd măritată, tânără să fiu! Anul ăsta nu… mai sunt chestii de rezolvat şi apoi. Nu, încă nu ne-am mutat împreună! Cu George mă înţeleg de minune!', a spus Viviana Sposub La Măruță. 
 
 
La Vorbește Lumea, Viviana a afirmat: "Dumnezeu stie daca va fi si pentru ultima data.Dragoste dimineata, la amiaza si seara, si mai fac si sport, așa ma mentin frumoasa. Viata buna. Vreau cinci copii. Nu sunt insarcinata, de fapt, nu m-am controlat!”
 
De curând, George Burcea a dus-o pe iubita lui să îi cunoască bunica, semn că totul e serios. 

În mintea celor mai periculoși infractori - EXCLUSIV PE PROTV PLUS

Interviu cu Mariana Van Zeller, jurnalista care arată cum funcționează piața neagră

FOTO: INSTAGRAM GEORGE BURCEA

  • Povești de iubire - Viviana Sposub și George Burcea: Chiar mă văd măritată! Vreau cinci copii!

related posts

Modifică setările cookies