Povești inedite de iubire: Ea are 74 de ani, el 84, se iubesc și susțin că fac dragoste de trei ori înainte de prânz


Suzanne Somers are 74 de ani, e vedeta serialului "Stept by Step", difuzat și în România, și e foarte deschisă în privința relației sale. 


Mai mult, a uluit presa de peste ocean după ce a povestit despre viața amoroasă pe care o are alături de soțul ei, Alan Hamel, un bărbat în vârstă de 84 de ani.
 
Vedeta a dezvăluit că, în pandemie, nu s-a plictisit foarte tare și că hormonii au ajutat-o să rămână în formă.Pentru un podcast realizat de Heather Dubrow, femeia povestește:
 
În etapa asta a vieţii noastre, cei mai mulţi oameni consideră subiectul tabu, capitolul încheiat. Dar cât e ceasul acum? E deja prânzul? Ei bine, azi am făcut dragoste  cu soțul meu de trei ori până la ora asta. Nu ştiu cum se face că de-abia e 4.30 dimineaţa şi el deja are nişte idei... Iar eu îi tot spun că ar trebui să aştepte măcar ca soarele să răsară...”


"Man, are we having fun."

Posted by Page Six on Saturday, 20 March 2021

 

 

Cei doi sunt căsătoriţi încă din 1977 şi pare că au descoperit secretul fericirii în cuplu: „O, Doamne, dar relaţia noastră a fost întotdeuana uimitoare! Iar acum, când copiii au crescut şi le-am plătit deja pentru şcoală, pentru nunţi şi i-am ajutat să-şi înceapă viaţa, am rămas doar eu şi Al. Mamă, ce ne mai distrăm!”
 
Vedeta a povestit că regula de "trei înainte de prânz" nu se aplică mereu. Uneori e vorba de o singură dată pe zi, alteori de mai mult. Cert e că Suzanne însăși concluzionează: “Ce să faci mai bun în timpul pandemiei?”

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate, cu 24 de ore în avans. Vezi și noua ofertă de filme și seriale doar pe voyo.ro

Vezi și: 

FOTO: SHUTTERSTOCK
            

related posts

Modifică setările cookies