Prințul William și Kate Middleton, competiție de preparat cocktailuri în timpul unei vizite în Irlanda de Nord. Cum s-au descurcat


Într-una dintre călătoriile realizate în Regat, Prințul William și Kate Middleton au ajuns în Irlanda de Nord, unde au fost provocați la o competiție de preparat cocktailuri.


În timpul vizitei lor în Irlanda de Nord, prințul și prințesa de Wales, în vârstă de 40 de ani, au mers la Trademarket, un nou târg de streetfood din centrul orașului Belfast, unde s-au distrat pe cinste în timpul unei competiții de preparare cocktailuri.

Trecuți de cealaltă parte a stației cu băuturi, Kate Middleton și Printul William și-au luat în serios noul rol și s-au întrecut asistați de un barman profesionist. 

Cei doi membri ai familiei regale s-au amuzat teribil în timpul procesului de preparare, iar la final, printul William a fost declarat câștigător.

Întregul moment a fost publicat pe contul oficial de Twitter al Prințului și Printesei de Walles cu întrebare "Cine s-a descurcat mai bine?"

Trademarket a fost înființat de antreprenorul Will Neill cu scopul de a crea un loc vibrant, primitor și divers, care să permită noilor întreprinderi din diferite medii să lucreze împreună.

După ce au participat la concursul de cocktailuri, William și Kate au stat de vorbă cu vânzătorii și au aflat despre măsurile care au fost puse în aplicare pentru a se asigura că locul este sustenabil din punct de vedere etic și ecologic, cum ar fi eliminarea materialelor plastice de unică folosință și angajamentul de a plăti personalului un salariu decent.

Sursă foto: Profimedia

Vezi și:

  • Prințul William și Kate Middleton, competiție de preparat cocktailuri în timpul unei vizite în Irlanda de Nord. Cum s-au descurcat

related posts

Modifică setările cookies