Probleme în Familia Regală Britanică. Cu ce dificultăți se confruntă Kate Middleton


Kate Middleton întâmpină probleme în gestionarea volumului mare de muncă pe care îl are de când Henry și Meghan Markle au renunțat la îndatoririle regale.


Potrivit declarațiilor făcute de un apropiat al Ducesei pentru Tatler, aceasta ”se simte extenuată și prinsă într-o capcană”. Ea și Prințul William au participat la mai multe întâlniri online pe durata crizei creată de coronavirus. 

Cei doi se află în izolare alături de copii la reședința din Norfolk. Potrivit aceleași surse, Kate Middleton este furioasă din cauza volumului de muncă ce i-a revenit după plecarea ducilor de Sussex.

”William și Kate vor să își îndeplinească rolul de părinți, iar ducii de Sussex le-au furat această oportunitate”, a explicat aceasta.

Relația dintre Kate Middleton și Meghan Markle a avut de suferit de la repetițiile de nuntă a ducilor de Sussex, când au exista discuții despre respectarea protocolului regal. 

Persoane din staff-ul Familiei Regale au mărturisit că Kate Middleton are maniere impecabile și că nu depășește limitele, fiind conștientă de importanța premiului final, acela de a deveni regină. 

sursa foto: Getty Images

Vezi și: Viaţa bate vlogul - sez. 2, episodul 9: Diana C: de la temeri la 5Gang

related posts

Modifică setările cookies