Provocarea de pe TikTok care te lasă cu ochii în lacrimi! Sfâșietor cum a reacționat un tată după ce fiul său i-a spus „Te iubesc!”


Pe TikTok-ul românesc circulă tot felul de provocări, însă una dintre ele i-a șocat de-a dreptul pe internauți! Iată cât de dur a putut reacționa un tată atunci când fiul său l-a sunat să îi spună că îl iubește.

Tag-uri: #TikTok #provocare

Din dorința de a aduna cât mai multe reacții din partea oamenilor, un tânăr TikToker i-a lansat o provocare unui adolescent de aproximativ 15 ani. Acesta din urmă trebuia să își sune părinții și să le spună că îi iubește și că le mulțumește pentru tot ceea ce au făcut pentru el. 

„Te provoc să o suni pe mama ta sau pe tatăl tău și să-i spui că le mulțumești pentru tot ce au făcut pentru tine, să le spui că îi iubești”, i-a spus TikToker-ul.

Băiatul din videoclip a ales să își sune tatăl, spunând despre mama sa că „ba e la muncă, ba nu răspunde la telefon”. 

„Te-am sunat să-ți mulțumesc pentru tot ce faci pentru mine și să-ți zic că te iubesc!”, i-a spus tânărul tatălui său.

Părintele, deloc emoționat de cuvintele fiului său, a avut o reacție complet neașteptată, ba chiar a folosit cuvinte jignitoare.

„Păi ce, bă, suntem la Din dragoste, unde dracu’ suntem aici?”, a spus tatăl adolescentului.

În speranța că va obține un răspuns mai înduioșător, copilul i-a spus din nou că îl iubește, însă a primit o altă lovitură: „Asta e! Să fii sănătos!”.

Internauții, șocați de-a dreptul de răspunsurile tatălui, au reacționat dur în mediul online. Videoclipul a adunat peste 200.000 de vizualizări și reacții.

„Te iubesc. Să fii sănătos. Nici un cuțit nu doare așa…”, „Sunt mama unei adolescente. Din păcate fac parte din generația cu cheia la gât. Nu am fost obișnuiți să ne arătăm sentimentele. De multe ori realizez.”, „Dacă cunoaște cineva părinții acestui băiat să le spună că au eșuat în această viață și să le fie rușine!”. 

„I-aș da o îmbrățișare, se vede că e trist…”, „Mi-a rupt sufletul copilul ăsta. Când am văzut că se abține să nu plângă… Ăsta e eșecul unui părinte și punct. Nu pot înțelege, din păcate. Eu cu mama (care e generația părinților lui sigur) și cu mamaia ne spunem „te iubesc” aproape de fiecare dată când ne auzim. Și ne auzim de multe ori pe zi. Nu pot concepe altfel. Cum să nu spui te iubesc dacă simți?!”, au fost doar câteva dintre reacțiile internauților.

Foto: Captură TikTok

  • Provocarea de pe TikTok care te lasă cu ochii în lacrimi! Sfâșietor cum a reacționat un tată după ce fiul său i-a spus „Te iubesc!”

related posts

Modifică setările cookies