Rebel Wilson, despre motivul pentru care nu s-a întâlnit până acum cu părinții logodnicei ei


Rebel Wilson și Ramona Agruma s-au logodit de mai bine de un an, dar actrița nu și-a întâlnit încă viitorii socri.


Într-un interviu video pentru Today.com împărtășit marți, 11 iunie, Rebel Wilson, în vârstă de 44 de ani, a dezvăluit că diferențele culturale joacă un rol important în motivul pentru care ea și părinții lui Agruma nu s-au întâlnit față în față – în ciuda faptului că ele au făcut publică relația lor de dragoste în iunie 2022. 

„Sunt foarte încântată să-i cunosc pentru că știu că sunt foarte deștepți. Mama Ramonei este medic”, a spus Wilson despre viitorii ei socri.

„Ramona s-a născut în Letonia, o țară care nu este atât de prietenoasă cu comunitatea LGBTQ+ precum sunt alte țări”, a spus Wilson.

„Cred că unii oameni au nevoie de ceva mai mult timp – unii chiar nu ne vor accepta niciodată și asta e în regulă, asta este decizia lor”, a adăugat ea. „Există încă părți ale lumii care nu sunt la fel de acceptate.”  

Cu toate acestea, Wilson ar fi fericită să-i întâlească, deoarece cuplul plănuiește să călătorească în Europa peste câteva săptămâni.

Logodnica ei este fondatorul și designerul Lemon Ve Limon , o companie de îmbrăcăminte sustenabilă cu sediul în Los Angeles.

Wilson a adăugat că bunicii își doresc să-și vadă nepoțica, în vârstă de 19 luni, Royce Lillian, care s-a născut cu ajutorul unei mame surogat, în noiembrie 2022. „Roycie este adevărata spărgătoare de gheață”, a menționat protagonista din Pitch Perfect, potrivit people.com.

  • Rebel Wilson, despre motivul pentru care nu s-a întâlnit până acum cu părinții logodnicei ei

related posts

Modifică setările cookies