Reclama unui corp neatins de bisturiu. Cum arată Andreea Bănică în costum de baie la aproape 45 de ani


Peste aproximativ o lună de zile, Andreea Bănică va împlini 45 de ani. Mamă a doi copii, cântăreața are o siluetă de invidiat și se mândrește că nu a apelat la bisturiu până acum. 


Andreea Bănică nu odata s-a declarat atrasă de mare și de plajă. Cântăreața adoră vacanțele pe mare, când navighează cu soțul ei și cu prietenii, dar și cele petrecute la Eforie Nord. Într-o postare recentă pe contul de socializare, Andreea Bănică dă startul sezonului estival cu o apariție în costum de baie pe litoralul românesc (foto în galeria de mai jos

„Atenție! Aceasta nu este o reclamă la costume de baie, ci mai degrabă reclama unui corp neatins de bisturiu până azi, cu două sarcini avute după vârsta de 30 de ani! Abia aștept să vină vara! îmi este dor de mare, soare și vreau să dau fuga la Eforie cu treburi, dar să mă și încarc de energie pozitivă. Gurile rele vor spune: “vai, uite cum îi sar sânii” ceea ce este normal și natural! “Uite cum e, cum nu e “, nu îmi pasă decât de cum mă simt eu în corpul meu azi! Restul nu contează #greatful”, a scris vedeta. (vezi video aici)

Fanii i-au adresat mai multe mesaje de admirație:

„Naturală, sexy și frumoasă! Ești top”; Ești superbă și sper să ajung să arăt și eu așa”, „Superbă naturală ! Arăți minunat și felicitări pentru că nu ai apelat la artificiu”, „ Și ce dacă îți sar sânii, oricum îi ai mari și e normal să sară, doar sunt naturali”;

Alții au fost mai cârcotași: „Naturali dar hai să punem mărimea potrivită pe ei” (referindu-se la sutienul de la costumul de baie); „Nu trebuie să dăm explicații pentru cum arătăm și ce facem! Dacă te simți bine ,bravo ție!”. 

Sursă foto: Instagram/ Andreea Bănică

Vezi și: Survivor 2023, 10 mai. Ștefania, discurs emoționant în Consiliul de Eliminare: „Publicul deja a vorbit”


  • Reclama unui corp neatins de bisturiu. Cum arată Andreea Bănică în costum de baie la aproape 45 de ani

related posts

Modifică setările cookies