Regina Rania a Iordaniei, o prezență plină de farmec și rafinament la Jubileul de Argint al soțului său


Maiestatea Sa Regina Rania, ASR Prințesa Rajwa Al-Hussein și alți membri ai familiei regale iordaniene au sărbătorit duminică, 10 iunie, jubileul de argint al Maiestății Sales Regele Abdullah al II-lea la Palatul Raghadan. Ca întotdeauna, Regina Rania a ales o ținută rafinată.


Regina Rania a adus un omagiu țării sale și a optat pentru o creație a unui designer iordanian, Laith Maalouf.

„Sunt profund onorat că am avut ocazia să creez o rochie couture personalizată pentru Majestatea Sa Regina Rania Al Abdullah, pentru a sărbători cel de-al 25-lea Jubileu de Argint al Regelui Abdullah al II-lea al Iordaniei”, a scris creatorul de modă.

Rochia albă, împodobită cu spice de grâu din fire de argint, brodate manual, are o croială inedită. În partea de sus pare cămașă, cu mâneci ample, iar partea de jos - o fustă largă, romantică. Corsetul poartă un simbol: cei șapte nasturi reprezentând steaua iordaniană în șapte colțuri.

„În mod tradițional iordanian, motivul grâului simbolizează abundența și prosperitatea, reflectând moștenirea agricolă și profunzimea culturală a Iordaniei”, a spus designerul potrivit Vogue Arabia.

„Am creat deosebita rochie cu multă muncă, dragoste și dăruire, a durat cca 200 de ore de atenție meticuloasă”

„De la întâlnirile inițiale cu Majestatea Sa pentru a discuta despre design, până la schițe, aprovizionarea cu țesăturile adecvate, modelare, cusut și broderie, fiecare pas a fost tratat cu cea mai mare grijă și atenție la detalii de către croitorii pricepuți”, a adăugat Maalouf.

La paradă militară și demonstrația a avioanelor de luptă au asistat și Prințul moștenitor Hussein și soția sa, Prințesa Rajwa, care este însărcinată cu primul copil. 

Nu au lipsit nici ceilalți trei copii ai regelui – Prințesa Iman, Prințesa Salma și Prințul Hashem.

Foto: Instagram, Getty Images

  • Regina Rania a Iordaniei, o prezență plină de farmec și rafinament la Jubileul de Argint al soțului său

related posts

Modifică setările cookies