Regretul Anamariei Prodan, de ziua fiului ei: „Toată familia l-a sunat pe Bebeto, dar tatăl lui nu. Încă așteaptă”


Anamaria Prodan are motiv de bucurie astăzi, deoarece fiul ei împlinește vârsta de 15 ani. Cu toate acestea, adolescentul se pare că nu ar fi primit urarea de „La mulți ani” chiar din partea tatălui său, Laurențiu Reghecampf.


Anamaria Prodan îl serbează astăzi, 31 august, pe fiul ei și al lui Laurențiu Reghecampf. Adolescentul a împlinit 15 ani și, deja, s-a bucurat de cadouri, de urări din partea celor dragi și nu numai, dar și de o petrecere foarte frumoasă. Cu toate acestea, impresara susține că tocmai tatăl lui este cel care, încă, nu i-a urat nimic, dar, cel mai probabil, va veni în vizită.

„Toată familia l-a sunat pe Bebeto, dar tatăl lui încă nu l-a sunat. Probabil o să vină în vizită. Încă nu a dat niciun semn, dar Bebe așteaptă”, a spus Anamaria Prodan, conform Playtech.

Cu puțin timp înainte de ziua lui de naștere, fiul impresarei a avut parte de o petrecere pe cinste, alături de cei mai buni prieteni ai săi, dar și de colegi. Totul a avut pe lacul Snagov, unde Anamaria Prodan are o casă.

„Anul ăsta și-a făcut ziua doar cu băieți, pentru că au jucat tenis de picior, au fost la sală, au jucat fotbal, iar fetele nu prea aveau treabă. În toți ceilalți ani, au fost prezente și fetele, dar, acum, a vrut pe băiețeală”, a mai mărturisit aceasta.

Anamaria Prodan a postat, pe contul ei de Instagram, câteva fotografii cu fiul ei, alături de un mesaj emoționant. Fanii acesteia nu s-au lăsat nici ei mai prejos și i-au urat „la mulți ani”. 

„Fiul meu @laurentiureghecampfjr Am închis ochii pentru o clipă și deodată un bărbat a apărut acolo unde era băiatul meu. Poate că nu te voi putea ține acum în brațe, dar te voi purta mereu în inima mea.

Mi-ai dat atâtea motive să fiu mândru de bărbatul care ai devenit, dar cel mai frumos moment pentru mine este când le spun altora că ești FIUL MEU. te iubesc acum și pentru totdeauna”, a fost mesajul postat de Anamaria Prodan, alături de mai multe fotografii de la petrecerea aniversară a adolescentului.

 

SURSA FOTO: Instagram I anamariaprodanreghecampf

VEZI ȘI VIDEO 

  • Regretul Anamariei Prodan, de ziua fiului ei: „Toată familia l-a sunat pe Bebeto, dar tatăl lui nu. Încă așteaptă”

related posts

Modifică setările cookies