Se apropie de 60 de ani, dar arată AȘA în costum de baie! Elizabeth Hurley și-a lăsat fanii fără cuvinte: „Nu cred că există o femeie mai sexy pe această planetă”


Se apropie de 60 de ani, însă arată fabulos și la chip, dar și la trup. Internauții sunt pur și simplu fascinați de felul în care arată actrița Elizabeth Hurley. 


Recent, starul de la Hollywood s-a bucurat de o zi la piscină și a postat un filmuleț în care se bălăcește într-un costum de baie roz, extrem de minuscul.

Fanii nu au știut ce să admire mai întâi: bustul impresionant, picioarele interminabile, chipul radiant sau abdomenul plat...

Elizabeth are peste 2,8 milioane de urmăritori pe contul de Instagram, iar filmulețul postat a adunat în doar câteva ore zeci de mii de aprecieri. 

„Nu cred că există o femeie mai sexy pe această planetă”, „Ești spectaculoasă!”, „Ești uimitor de frumoasă”, „Ești nemuritoare?”, „Cum de eu am îmbrătrânit 20 de ani și ea pare să fi întinerit cu 20 de ani!”, „O, Doamne! Ești mai sexy pe măsură ce îmbătrânești”, „Are 58 de ani, dar arată de parcă ar avea 25 de ani”, „Pur și simplu am rămas fără cuvinte”, sunt doar câteva dintre mesajele postate de admiratorii actriței. 

Care e secretul tinereței lui Elizabeth Hurley

Într-un interviu pentru The Sunday Times Style, actrița a dezvăluit ce face pentru a se menține în formă: „Nu am mai mâncat alimente procesate de 100 de ani. Nu mănânc dulciuri, beau puțin alcool, nu fumez, dar regret profund că am făcut-o cândva. Am învățat să mănânc cât mai ușor și nu atât de târziu."

Ea a adăugat: „Cred că unul dintre cele mai importante lucruri pe care le-am făcut a fost să fac ca 50% din ceea ce mănânc să fie alimente de origine vegetală. Dacă mănânci o felie de pâine prăjită la micul dejun, mănâncă și un măr. Contrabalansează totul cu legume".

De asemenea, ea a declarat că își începe ziua cu două căni de apă caldă pentru a-și stimula metabolismul și pentru a-și pune intestinul în funcțiune: „Are un gust destul de dezgustător. Dar este fantastic pentru sistemul tău digestiv".

Fotografii: Instagram

 

 

 

 

  • Se apropie de 60 de ani, dar arată AȘA în costum de baie! Elizabeth Hurley și-a lăsat fanii fără cuvinte: „Nu cred că există o femeie mai sexy pe această planetă”

related posts

Modifică setările cookies