Timpul a stat în loc pentru ea! Elizabeth Hurley, fabuloasă în bikini la 57 de ani


Elizabeth Hurley este într-o formă de zile mari și își etalează cu mândrie silueta fără cusur atât în noua peliculă în care joacă, dar și pe rețelele de socializare. 


Actrița în vârstă de 57 de ani își promovează cel mai nou film: „Christmas in Paradise”, în care joacă rolul lui Rachel, o romantică fără speranță care este părăsită la altar și decide să plece în luna de miere cu cele două domnișoare de onoare. 

Elizabeth a postat pe contul de socializare un filmuleț de la filmări, în care apare într-un costum de baie albastru, extrem de sexy. 

“Cum de mai arăți așa este o enigmă pentru noi toți!!!!! Felicitări, abia aștept să mă uit", i-a scris unul dintre urmăritori. 

Secretul tinereței lui Elizabeth Hurley

Într-un interviu pentru The Sunday Times Style, actrița a dezvăluit ce face pentru a se menține în formă: "Nu am mai mâncat alimente procesate de 100 de ani. Nu mănânc dulciuri, beau puțin alcool, nu fumez, dar regret profund că am făcut-o cândva. Am învățat să mănânc cât mai ușor și nu atât de târziu."

Ea a adăugat: "Cred că unul dintre cele mai importante lucruri pe care le-am făcut a fost să fac ca 50% din ceea ce mănânc să fie alimente de origine vegetală. Dacă mănânci o felie de pâine prăjită la micul dejun, mănâncă și un măr. Contrabalansează totul cu legume".

De asemenea, ea a declarat că își începe ziua cu două căni de apă caldă pentru a-și stimula metabolismul și pentru a-și pune intestinul în funcțiune: "Are un gust destul de dezgustător. Dar este fantastic pentru sistemul tău digestiv".

Fotografii: Getty Images


  • Timpul a stat în loc pentru ea! Elizabeth Hurley, fabuloasă în bikini la 57 de ani

related posts

Modifică setările cookies