Shakira ar avea un nou iubit celebru! Artista s-a dat de gol la o petrecere


După ce s-a despărțit de Gerard Pique pentru că a fost înșelată, Shakira pare că nu bate deloc pasul pe loc când vine vorba de planul amoros. 


Shakira este, fără îndoială, una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste internaționale. În ultima vreme a trecut prin schimbări dureroase și a fost nevoită să lupte pentru cei doi băieți pe care îi are din relația cu Gerard Pique, însă acum se pare că a venit și vremea sa. 

În presa internațională circulă zvonurile conform cărora artista columbiană ar avea o relația cu celebrul Drake! Cei doi ar fi părăsit discret o petrecere din West Hollywood, California, „la câteva minute unul față de altul, la ora 3:25 dimineața”, așa că nu puțini sunt cei care cred că cei doi formează în secret un cuplu.

Ce s-a scris în presa internațională despre relația dintre Shakira și Lewis Hamilton

După ce s-a speculat că cei doi formează un cuplu, jurnalista Jodi Martin a dezvăluit că, de fapt, între Shakira și pilotul de Formula 1 a fost întotdeauna o relație de prietenie extraordinară, nefiind vorba despre ceva mai mult decât atât.

„Aș dori să neg orice informație apărută într-un ziar catalan, în care se spune că Hamilton s-a săturat de atitudinea Shakirei. Pot nega categoric această informație, deoarece am vorbit cu anturajul Shakirei și ei confirmă că între Shakira și Hamilton a existat întotdeauna o prietenie frumoasă. i că, între ei a existat ceva mai mult decât prietenie. Cei doi știau foarte clar că nu a fost nimic serios și că între ei a existat o libertate totală de a face tot ce au vrut”, a spus junalista.

Sursă foto: Profimedia, Getty

  • Shakira ar avea un nou iubit celebru! Artista s-a dat de gol la o petrecere

related posts

Modifică setările cookies