Sînziana Sooper s-a căsătorit cu Alexandru Iacob! Ce rochie de mireasă a purtat


Sînziana Sooper sau Sînziana Iacob, așa cum o cunosc mulți internauți, s-a căsătorit pe 24 aprilie, cu chef Alexandru Iacob. Slujba religioasă a avut loc la Catedrala Sfântul Iosif din București. 


Sînziana Maria Iacob se numără printre cele mai cunoscute bloggerițe din România. Ea are peste 200.000 de urmăritori pe Instagram și peste 32.000 de abonați pe canalul ei de YouTube. Recent, tânăra în vârstă de 32 de ani, a postat pe rețelele socializare câteva fotografii de la nunta ei, spre bucuria fanilor. 

Aflată în trimestrul III de sarcină, Sînziana a ales să poarte o rochie lejeră, dintr-un material fluid, dar cu un design atipic. Aceasta este decupată în partea de jos, lăsându-i puțin la vedere picioarele. 

”O să iubesc mai mult ziua de 24.04 de acum încolo”, a scris bloggerița pe Facebook, publicând câteva fotografii cu nașii săi. 

Fanii i-au răspuns cu sute de mesaje de apreciere: ”Plâng de fericireee! Sunteți cei mai minunaați. Casă de piatră!”, ”Sunteți de vis! Vă doresc o viață plină de fericire si iubire, cu momente de neuitat și călătorii spectaculoase!”, ”Cea mai superba mireasa eveeer! Cas de piatraaa, sa va iubiti mult!

Sînziana a devenit populară în mediul online, după ce a început să distribuie tutoriale de make-up, vloguri de travel și rețete pe care le testează. 
 

Sursă foto: Instagram/ sanzianasooper

Vezi și: Cele mai noi efecte de pe TikTok

  • Sînziana Sooper s-a căsătorit cu Alexandru Iacob! Ce rochie de mireasă a purtat

related posts

Modifică setările cookies