Sofia Vergara a stârnit imaginația fanilor cu un selfie hot la piscină. Actrița și-a etalat posteriorul într-un bikini minuscul


Sofia Vergara se numără printre celebritățile de la Hollywood care cu siguranță nu își arată vârstă. La 50 ani, actrița reușește să se mențină într-o formă maximă și nu ezită să-și etaleze corpul în ținute îndrăznețe. De curând, aceasta a profitat de vremea însorită și și-a bucurat fanii cu un selfie în bikini, făcut la piscină. 


Sofia Vergara, cunoscută în special pentru rolul din "Modern Family", a sărbătorit sosirea verii cu un selfie sexy la piscină. Vedeta de peste Ocean și-a fluturat posteriorul tonifiat într-o pereche de bikini minusculi, în timp ce stătea întinsă la soare, pe șezlong, în curtea casei sale din Beverly Hills.

Fotografia, adresată celor peste 29 milioane de urmăritori pe Instagram, a strâns în mai puțin de 24 de ore peste 800.000 de aprecieri, dar și numeroase comentarii din partea fanilor, fascinați de frumusețea vedetei de origine columbiană.

"Nu stiu cum este posibil să fii atât de superbă", "Nu cred că există o femeie mai frumoasă în lumea asta", "Ești o regină".

Sursă foto: Getty

Vezi și:

  • Sofia Vergara a stârnit imaginația fanilor cu un selfie hot la piscină. Actrița și-a etalat posteriorul într-un bikini minuscul

related posts

Modifică setările cookies