Sofia Vergara, bombă sexy în anii ’90! Poza cu care actrița și-a cucerit definitiv fanii


Nu știm dacă site-urile marilor retaileri au căzut de Black Friday, în schimb butonul de like de pe pagina de Instagram a Sofiei Vergara sigur a rămas blocat după ultima postare a actriței.


Sofia Vergara este de câțiva ani nelipsită din topul celor mai bine plătite actrițe de la Hollyood, în 2020 ocupând chiar locul fruntaș cu încasări de 43 de milioane de dolari. Un alt top în care este o prezență constantă este cel al celor mai sexy femei din lume. Este suficient să ne uităm la câteva poze cu actrița din “Modern Family” ca să ne dăm seama de ce. 

Ajunsă la 48 de ani, Sofia este de o frumusețe răpitoare și are un trup de zeiță. Și în tinerețe a fost o adevărată bombă sexy. Actrița știe să-și țină fanii aproape, iar contul său de Instagram este urmărit de peste 20 de milioane de internauți.

Sofia a postat recent o poză cu ea din anii ’90, într-un costum de baie minuscul și transparent. A urmat o avalanșă de like-uri și comentarii pe pagina actriței de socializare. “Ce femeia frumoasă”, “Întotdeauna ai fost o frumusețe”, “Te iubim”, “Ești incredibil de frumoasă” sau “Ne-ai lăsat fără cuvinte” – sunt doar câteva dintre comentariile postate de fanii Sofiei. 

Fotografii: Getty Images/ Instagram

Vezi și VIDEO: Selly părăsește 5GANG - Trending Review cu Daragiu - episodul 46

 

  • Sofia Vergara, bombă sexy în anii ’90! Poza cu care actrița și-a cucerit definitiv fanii

related posts

Modifică setările cookies