Sofia Vergara, fotografie din tinerețe incredibil de sexy! Fanii: "Laudat fie Domnul că exiști"


A fost descoperită pe plajă de un fotograf columbian, iar la 17 ani devenea celebră în urma unei reclame pentru o băutură carbogazoasă. 


Era atât de frumoasă atunci, incât aparinția ei a făcut înconjurul lumii, iar fotografiile din tinerețe încă mai sunt admirate. Puțini știu că Sofia a accepat cu greu să intre â în lumea showbiz-ului. Și asta doar după ce profesorii ei de la Școala Catolică și-au dat acordul ca ea să apară în aceste ipostaze.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Sofia Vergara (@sofiavergara) pe

PUTEȚI VEDEA MAI MULTE FOTOGRAFII CU SOFIA VERGARA ÎN GALERIA FOTO

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#tbt The 80’s Colombia❤️❤️

O postare distribuită de Sofia Vergara (@sofiavergara) pe

 
De atunci, Sofia a făcut istorie în modelling și încă mai face. Mai târziu a devenit actriță, om de televiziune și chiar femeie de afaceri. În 2014, a fost clasată pe locul 32 în topul celor mai puternice femei din lume de către Forbes.
 
Fotografiile pe care le postează din anii ’80 și ’90 au parte de zeci de mii de like-uri și de cometarii precum “te rog, Doamne și laudat fie Domnul (că exiști)” sau “wow, acel nisip e atât de norocos.”
 
Vergara o interpretează azi pe Gloria Delgado-Pritchett în serialul ABC Modern Family, rol pentru care a fost nominalizată la patru premii ale Golden Globe, patru Primetime Emmy Awards și șapte Screen Actors Guild Awards. 
 

PE PRO TV PLUS AI VIAȚA BATE VLOGUL-SEZONUL 2

FOTO: SOFIA VERGARA

  • Sofia Vergara, fotografie din tinerețe incredibil de sexy! Fanii: Laudat fie Domnul că exiști

related posts

Modifică setările cookies