Sofia Vergara, fotografie în costum de baie de 1,5 milioane de aprecieri. În ce ipostază s-a fotografiat actrița


Zilele trecute, Sofia Vergara a atins pragul de 30 de milioane de urmăritori pe rețelele sociale și cum putea sărbători astfel decât printr-o fotografie în costum de baie. Frumoasa actriță de origine columbiană și-a etalat formele voluptuoase într-un costum de baie întreg și le-a mulțumit fanilor pentru susținere.

Tag-uri: #Sofia Vergara

Deși are 51 de ani, Sofia Vergara nu-și arată deloc vârsta. Actrița din Modern Family a reușit cu desăvârșire să-și păstreze frumusețea care a făcut-o cunoscută la Hollywood, iar fanii încă rămân uimiți la fiecare apariție a acesteia.

Recent, Sofia Vergara a reușit să strângă 30 de milioane de urmăritori pe instatagram, un prag important și a sărbătorit reușita cu o fotografie în costum de baie. Aceasta a îmbrăcat un costum de baie întreg, într-o culoare de verde neon, a ieșit pe balconul hotelului în care se află în Italia și a pozat dintr-o parte, etalându-și posteriorul tonifiat, talia de viepse și pieptul voluminos. 

30.000.000.000 de urmăritori! Mulțumesc pentru voi toți! Mulțumesc că ați fost mereu alături de mine! Mulțumesc pentru că mă susțineți mereu în tot ceea ce fac!!! Pupici din Italia!!!, a scris aceasta în dreptul fotografiilor care au strâns 1,5 milioane de aprecieri în mai puțin de 24 de ore.

Sursă foto: getty
 
Vezi și:

  • Sofia Vergara, fotografie în costum de baie de 1,5 milioane de aprecieri. În ce ipostază s-a fotografiat actrița

related posts

Modifică setările cookies