Sofia Vergara, în costum de baie la 50 de ani: “Arăți demențial!”


La 50 de ani, Sofia Vergara este visul oricărui bărbat. Actrița de origine columbiană a postat pe Instagram o imagine în care apare în bikini, iar fanii au fost fermecați de formele seducătoare ale acesteia.


Sofia Vergara se află într-o vacanță exotică, acolo unde va sărbători ziua soțului ei, Joe Manganiello, care împlinește 46 de ani. Actrița și-a făcut un selfie în oglindă, într-un costum de baie negru, în două piese, impresionându-și fanii cu forma fizică incredibilă.

Sofia Vergara și Joe Manganiello formează unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood – luna trecută, actrița a postat pe rețelele de socializare imagini de la nunta lor, cu ocazia implinirii a 7 ani de la eveniment.

Cei doi s-au cunoscut la o cină oficială organizată la Casa Alba în 2014, iar de Crăciun, în același an, s-au logodit, după 6 luni de la prima întâlnire.  Nu au copii împreună, însă Vergara are un fiu în vârstă de 31 de ani, din fosta casncie cu Joe Gonzalez.

 

Sofia Vergara a devenit star international după apariția în serialul Modern Family, în care a jucat, timp de 11 sezoane, rolul Gloria Delgado-Pritchett. Între 2013 și 2019, aceasta a devenit cel mai bine plătită actriță de televiziune, aceasta având o avere de evaluată la 180 milioane de dolari.

 

 

  • Sofia Vergara, în costum de baie la 50 de ani: “Arăți demențial!”

related posts

Modifică setările cookies